Skip to main content

Green Ivy

Green Ivy worden?

Ben jij straks ook een Ivy?

Ben jij freelance copywriter, webdesigner, online marketeer, grafisch vormgever, (marketing)strateeg, business coach of denk jij duurzame start-ups en scale-ups in een ander werkveld te kunnen helpen? En heb je een passie voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft? Dan zou je best wel eens binnen het team van Green Ivy kunnen passen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Het ontstaan van Green Ivy

Duurzame start-ups en scale-ups hebben allemaal te maken met dezelfde uitdagingen; Vaak investeren ze in jonge mensen met beperkte ervaring, is er behoefte aan ondersteuning op alle vlakken tegelijk in plaats van één fulltime aanstelling, zijn ze zelf met te veel verschillende zaken tegelijk bezig ten koste van de focus op belangrijke zaken, etc., etc.

Flexibiliteit en kwaliteit is wat ieder beginnend bedrijf nodig heeft om sneller te kunnen groeien naar een specifieke omvang, die ervoor zorgt dat zij kunnen focussen en levensvatbaar worden. Hierbij is beschikking over de juiste kennis en ervaring een accelerator om te kunnen scoren!

Ons doel

Green Ivy wil de wereld een beetje mooier maken. Door het op flexibele basis inzetten van expertise binnen verschillende disciplines kan Green Ivy start-ups en scale-ups laagdrempelig, snel en zonder veel risico helpen. De groei van deze organisaties kan zo versneld worden, waardoor we met z’n allen ook weer sneller richting een duurzame maatschappij kunnen gaan.

Green Ivy is ervan overtuigd dat door het op flexibele basis inzetten van haar expertise op diverse disciplines start-ups en scale-ups beter kunnen inspelen op hun behoeften. Green Ivy vormt een flexibele schil aan kennis en ervaring rondom de bestaande organisatie, waardoor het risico voor hen beperkt blijft en tegelijkertijd de groei versneld kan worden. Met als resultaat een snellere transitie naar een duurzamere maatschappij. Want uiteindelijk doet elke Ivy dit vanuit de overtuiging dat we goed voor onze planeet en voor elkaar moeten zorgen.

Onze manier van werken

Start-ups en scale-ups moeten zich focussen op hun primaire processen en uitsluitend investeren in een beperkte vaste groep werknemers die als kern van de onderneming kan fungeren. Als aanvulling op deze eigen kern vormt Green Ivy, met haar veelzijdige portfolio aan disciplines en met een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring, een flexibele schil om de eigen organisatie heen. Afhankelijk van de strategische behoefte kan de support van Green Ivy telkens op een andere wijze ingevuld worden.Green Ivy kan gezien worden als een dreamteam van freelance specialisten die zich willen inzetten voor duurzame ondernemingen.

Door efficiënt en effectief samen te werken, activiteiten te bundelen én altijd goed op de hoogte te zijn van wat er binnen de bedrijven speelt, is Green Ivy van een enorme toegevoegde waarde voor deze bedrijven. Green Ivy voelt als een vast onderdeel van het eigen kernteam, alleen dan bestaande uit een tiental verschillende disciplines die naar behoefte ingezet kunnen worden.

Het businessmodel

De samenwerking met Green Ivy wordt minimaal aangegaan voor een periode van 10 tot 12 weken en begint met een intake op strategisch niveau om te bepalen welke doelen er gerealiseerd moeten worden. Green Ivy is gericht op snel resultaten behalen en houdt niet van verspilling van tijd en geld. Hierdoor zal er op een agile manier samengewerkt worden met de klant met behulp van korte feedback loops en het leveren van maximale waarde. Zeker in de fase waarin de start-ups en scale-ups zich bevinden is wendbaarheid en flexibiliteit van wezenlijk belang.
Afhankelijk van de behoefte van de klant wordt het team Ivy’s ingedeeld en een prijskaartje gehangen aan de te realiseren plannen. Op basis van de behoeften van de totale klantengroep zal er een ideale mix aan disciplines en capaciteit binnen het Green Ivy team gezocht worden. Het leveren van kwaliteit staat bovenaan in de samenwerking, want samen zijn we zo sterk als de zwakste schakel!