Skip to main content

Ik ben Green Ivy

Eén grote familie, supercreatief en multi-getalenteerd

Over mij

Green Ivy

Green Ivy is een onderdeel van Responsible Together, een jonge onderneming die zich actief inzet om de transitie naar een meer duurzame wereld te versnellen. Dit doet Responsible Together door oplossingen te lanceren voor knelpunten die die versnelling in de weg staan.

Patrick Schneider, initiatiefnemer van Responsible Together, was jarenlang ondernemer in huishoudelijke artikelen en voerde gesprekken met alle grote retailers ter wereld. Door deze ervaring werd het hem pijnlijk duidelijk dat het “anders” moest. Het is voor niemand nieuws dat het niet goed gaat met onze aarde. Maar dan?
Consumenten hebben een beperkt beeld van de meer duurzame alternatieven voor hun dagelijkse aankopen, en retailers zijn te veel bezig met korte termijn winst.

Responsible Together

Responsible Together en haar dochterbedrijven geven start-ups en scale-ups een podium om hun duurzame producten en diensten aan de man te brengen. Bovendien helpen ze de enthousiaste ondernemers om dusdanig te groeien dat het duurzame alternatief de nieuwe standaard wordt.
Onder de vlag van Responsible Together vallen inmiddels de duurzame webwinkel Consuming for Good, duurzame vacaturebank baanmetimpact.nl en natuurlijk Green Ivy.

Wil je meer weten over Patrick, zijn ambities en drijfveren? Neem dan contact op via het contactformulier.

Green Ivy’s kernteam

Patrick Schneider
Richard Dijkstra
Anna Korenromp
Joost Bloom
Liesbet Loos
Anne Martin Uildriks